Η σειρά «Φιλαράκια» αποτέλεσε και αποτελεί μια από τις αγαπημένες παγκοσμίως ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που την έχουν δει σε επανάληψη αρκετές φορές.

Οι καλά μυημένοι, πάντως, γνωρίζουν ότι υπάρχουν και μικρές σκηνές που κόπηκαν ή προβλήθηκαν σε μερικές μόνο χώρες και μερικές φορές είναι άγνωστος ο λόγος για τον οποίο έγινε αυτό.

Παρακάτω, λοιπόν, μια από τις πιο χαρακτηριστικές κομμένες σκηνές που προβλήθηκε μόνο σε λίγες χώρες ενώ το Netflix ανήκει στις πλατφόρμες που δεν την προβάλλει.

Στη συγκεκριμένη σκηνή, η Ρέιτσελ τρέχει πρώτα στον Τζόι και μετά στη Μόνικα και τον Τσάντλερ για να τους δείξει πώς η κόρη της, η Έμα, μπουσουλάει για πρώτη φορά.

Ο Τζόι εκείνη την ώρα ξυρίζεται όπως ακριβώς και Τσάντλερ. Τελικά, ωστόσο, η Έμμα δεν κάνει απολύτως τίποτα όταν μαζεύονται γύρω της και φυσικά αρχίζουν οι αντιδράσεις όλων με τον δικό τους τρόπο.

Τι γίνεται όμως όταν φτάνουν όλοι πάνω από την Έμμα και περιμένουν να τη δουν να… μεγαλουργεί; Το απόλυτο τίποτα και τότε αρχίζουν οι αντιδράσεις όλων.