Μια McLaren 570s που είναι εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια παρκαρισμένη έξω από ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο, προκάλεσε διάφορες συζητήσεις και σχόλια στο Tik Tok τις τελευταίες μέρες.

Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο φαίνεται πως μετακινείται σπάνια και βρίσκεται μόνιμα παρκαρισμένο στο ίδιο σημείο δίπλα από το ξενοδοχείο St Pancras Renaissance. Αυτό προκάλεσε και την απορία πολλών κατοίκων της περιοχής αλλά και μιας TikToker με το όνομα Gabby η οποία μοιράστηκε ένα βίντεο στην πλατφόρμα, γράφοντας: «Πότε θα μετακινηθεί αυτό το φούξια αυτοκίνητο. Είναι στο ίδιο σημείο από την πανδημία και μετά».

Σύντομα ήρθαν οι πρώτες απαντήσεις όπως «Ω ναι! Δεν έχει μετακινηθεί καθόλου. Έχω περάσει από το σημείο αρκετές φορές τα τελευταία δύο χρόνια και είναι εκεί» και «Πέρασα πριν από 7 μήνες από το σημείο. Είναι ακόμα εκεί;».

Ωστόσο, μια εξήγηση ήρθε, επίσης, γρήγορα στα σχόλια καθώς ένας εργαζόμενος του ξενοδοχείου αποκάλυψε: «Εργάζομαι στο ξενοδοχείο St Pancras Renaissance και η McLaren ανήκει σε έναν επισκέπτη που μετακόμισε μόνιμα στο ξενοδοχείο κοντά στην αρχή της πανδημίας επειδή δυσκολευόταν να επιστρέψει στη χώρα του». Ένα άλλο άτομο συμφώνησε, γράφοντας: «Είναι εκεί πριν από το 2018 όπου ο ιδιοκτήτης της μένει στο ξενοδοχείο. Του επιτρέπουν να το αφήνει εκεί».

Και πολλοί μπορεί να μην πείστηκαν και να ήθελαν ένα άλλο σενάριο ίσως πιο ιντριγκαδόρικο, αλλά οι γνώστες δεν άφησαν πολλά περιθώρια. Εκτός από αυτόν τον Tik Toker, ωστόσο, έχουν ανέβει πολλά παρόμοια βίντεο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.