Το ζυθεστιατόριο Ζύθος πρωτολειτούργησε στην κεντρική πλατεία των Λαδάδικων, το 1990. Έκτοτε, κατάφερε να αποτελέσει ένα από τα σημεία αναφοράς της περιοχής προσφέροντας στους αμετανόητους θαμώνες, αλλά και τους νέους επισκέπτες φρέσκο καφέ από το πρωί, ποιοτικό φαγητό και παγωμένη μπύρα από το μεσημέρι κι έπειτα. Με έναν κατάλογο που «μυρίζει» Ελλάδα, όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με προϊόντα που προέρχονται από την ελληνική γη, είναι σίγουρο ότι δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Ίσα-ίσα, εκπλήσσει ευχάριστα τον κάθε ουρανίσκο με τις ιδιαίτερες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας με επιρροές τόσο από τη Μεσόγειο, όσο και από τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Καππαδοκία και τη Μικρά Ασία. Από τις προτάσεις της ξεχωρίζουν οι ψευτοκεφτέδες με φρέσκια ντομάτα και γραβιέρα, η μαϊντανοσαλάτα με πληγούρι, σάλτσα ντομάτας και φρέσκο κρεμμυδάκι καθώς και τα σουτζουκάκια με αρνίσιο και μοσχαρίσιο κιμά αλλά και η χοιρινή καπνιστή μπριζόλα με πικάντικη γεύση από καπνό κέδρου. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το λαχταριστό gateau σοκολάτας με ζεστή καρδιά κουβερτούρας.
Για multiethnic απόλαυση, στο Ζύθο
Από το 1990 παραδίδει μαθήματα γευστικών εμπειριών
