Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Δούκισσα του Cambridge και ο μόλις λίγων μηνών πρίγκιπας Γεώργιος ψηφίστηκαν ως οι πιο δημοφιλείς γονείς με μωρό, για να καθίσει κάποιος δίπλα τους, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Σε μια αποκλειστική έρευνα, που διεξήχθη σε περισσότερους από 1.000 Βρετανούς, η World Travel Market 2013, η οποία λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα, ρώτησε ποια διάσημη μαμά και μπαμπάς με μωρό θα ήταν οι κατάλληλοι συνεπιβάτες για ένα ταξίδι με αεροπλάνο.

Όσον αφορά στις μαμάδες, σχεδόν το ήμισυ του συνόλου των ερωτηθέντων, 46%, απάντησαν ότι θα ήθελαν να καθίσουν δίπλα στην Κέιτ και τον πρίγκιπα Γεώργιο. Αν και παραμένει ασαφές, το κατά πόσο οι απαντήσεις εμπνεύστηκαν από τη «βασιλική» μαγεία, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κέρδισε με το 39% των ψήφων, στην ερώτηση που αφορούσε στους μπαμπάδες.

Εν τω μεταξύ, ένα ακόμα διάσημο ζευγάρι κατέλαβε τη δεύτερη θέση, με τον πατέρα να αποδεικνύεται πολύ πιο δημοφιλής από τη μαμά. Περισσότερο από το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων, το 26%, απάντησαν ότι θα ήθελαν πολύ να συζητήσουν για γκολ, τατουάζ και τη ζωή στο Λος Άντζελες με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον Χάρπερ στην αγκαλιά του. Ωστόσο, μόνο το 10% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα χαίρονταν αν η σύζυγος του Βικτόρια, καθόταν δίπλα τους με τον Χάρπερ, αν και το ποσοστό ήταν αρκετό για να κερδίσει τη δεύτερη θέση.

Όσον αφορά τις άλλες διάσημες μαμάδες, το 10% των ψήφων ήταν για την Beyonce και τον Blue Ivy και το 8% για την Alesha Dixon και το μωρό της Azura Sienna, που γεννήθηκε τον περασμένο μήνα. Την τέταρτη θέση κατέλαβε η Kim Kardashian με τον μικρό North West, ο οποίος κέρδισε το 2% των ψήφων.

Οι υπόλοιπες κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία του διάσημου πατέρα ανήκουν στο Simon Cowell και το αγέννητο ακόμα μωρό του και τον Jay Z με τον Blue Ivy να παίρνουν το 5% των ψήφων. Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Kanye West και ο γιος του.