Παραστάσεις του West End, πιάτα από τα χέρια διάσημου σεφ, χαλάρωση κάτω από τα αστέρια και βουτιές σε νερά που φωσφορίζουν.

Για τους επιβάτες ορισμένων από τα καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, αυτές είναι μερικές μόνο από τις υπέροχες στιγμές που περνούν ενώ πλέουν τις θάλασσες του κόσμου.

Η Cruise Critic ανακοίνωσε τους νικητές των ετήσιων UK Editors’ Picks Awards 2015 αναδεικνύοντας τις καλύτερες κρουαζιέρες σε 25 κατηγορίες.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν το «Britannia» της P&O Cruises.

crrytsandgf3

Η εταιρεία βραβεύτηκε επίσης και για το καλύτερο εστιατόριο.

crrytsandgf4

Η AmaWaterways πήρε τρία βραβεία, ανάμεσά τους το βραβείο για την καλύτερη κρουαζιέρα σε ποτάμι, ενώ με τρία βραβεία τιμήθηκε και η Royal Caribbean.

crrytsandgf9

Για τρίτη χρονιά βραβεύτηκε το Azamara αλλά και το Eclipse.

crrytsandgf5

Με τη συνεργαζόμενη συνεργασίας τους με τον βραβευμένο με αστέρι Μισελέν σεφ Nobu Matsuhisa, οι Crystal Cruises κατέκτησαν το βραβείο για τις πολυτελέστερες κρουαζιέρες.

crrytsandgf2

Η Fred.Olsen κέρδισε το βραβείο για τα «καλύτερα δρομολόγια» χάρη στις ασυνήθιστες κρουαζιέρες της των εννέα βραδιών ενώ διοργανώνει κρουαζιέρες και σε ποταμούς όπως ο Αμαζόνιος και ο Γουαδαλκιβίρ, ακόμα και από τη Σκωτία στην Καραϊβική.

crrytsandgf1 crrytsandgf6

Στην κατηγορία διασκέδασης βραβεύτηκε η Royal Caribbean που φροντίζει για τη ψυχαγωγία των επιβατών της: στο Anthem of the Seas  παρουσιάζεται το «We Will Rock You» και το «Mamma Mia!» στο Allure of the Seas ενώ έχει και συνεργασία με τη DreamWorks.

crrytsandgf7

Το βραβείο «Best for Romance» δόθηκε στη Star Clippers.

crrytsandgf8