Μία αεροσυνοδός αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο αηδιαστικό πράγμα που κάνουν οι επιβάτες στη διάρκεια μίας πτήσης. Και μάλλον δεν πάει το μυαλό σας, αφού δεν είναι ένα από τα συνηθισμένα αηδιαστικά και εκνευριστικά που κάνουν, όπως το να βγάζουν τα παπούτσια και να ακουμπάνε τα πόδια τους πάνω στο μπροστινό κάθισμα.

Όπως αποκαλύπτει, η αεροσυνοδός Marisa Mackle στην εκπομπή Lunchtime Live, το πιο αηδιαστικό κι εκνευριστικό πράγμα, είναι να φυσούν τη μύτη τους και να της δίνουν το χαρτομάντιλο! «Θυμάμαι πραγματικά μια φορά που επέστρεφα από το Λος Άντζελες. Έκανα το διάλειμμά μου και είχα κλείσει την κουρτίνα. Ένας επιβάτης τράβηξε την κουρτίνα και μου λέει: ‘Έι, έχω κάτι για σένα” και πέταξε το χαρτομάντιλο στο πιάτο μου μέσα στο γεύμα μου, νομίζοντας ότι μου έκανε χάρη».

Επίσης, η αεροσυνοδός εξήγησε ότι οι επιβάτες δεν πρέπει να ντρέπονται να ζητήσουν μια σακούλα εμετού, αν αισθάνονται μια αδιαθεσία. Είναι φυσιολογικό. Το παράλογο είναι αυτό που έχει συμβεί στην ίδια.

«Μια κυρία ήρθε όταν εγώ στεκόμουν δίπλα στην τουαλέτα και έκανε εμετό στα πόδια μου. Έπρεπε να βγάλω το καλσόν μου και να συνεχίσω τη βάρδιά μου με γυμνά πόδια», περιγράφει η αεροσυνοδός ένα περιστατικό που της συνέβη εν ώρα πτήσης.