Η Black Friday είναι μία μέρα, που λίγο πολύ, όλοι μας περιμένουμε. Αν και συνεχώς αδημονούμε να ξημερώσει και να δούμε τις σχετικές προσφορές, πολύ συχνά απογοητευόμαστε, είτε επειδή οι προσφορές δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας, είτε επειδή αφορούν παλιά προϊόντα.

Φέτος, όμως κάτι αλλάζει… Η vivo κάνει και πάλι το θαύμα της και για πρώτη φορά προσφέρει το πρωτοεμφανιζόμενο vivo Y35, σε τιμή που θα σε κάνει να ξαναπιστέψεις στην Black Friday!

O κορυφαίος κατασκευαστής Smartphones της Κίνας, αναγνωρίζει την αξία της μεγαλύτερης «γιορτής προσφορών του έτους», και επιλέγει να συστήσει ακόμη ένα πολύτιμο διαμάντι του και να συμπληρώσει τα μοναδικά Smartphone vivo Y series.

Αν περίμενες λοιπόν την Black Friday για να αποκτήσεις το νέο σου κινητό, η vivo σου προσφέρει την καλύτερη λύση, αφού μπορείς να αποκτήσεις για πρώτη φορά ένα πρωτοεμφανιζόμενο κινητό σε τιμή (199,90€) Black Friday!

Όπως και με όλα τα smartphone της εταιρείας, έτσι και το vivo Y35, ξεχωρίζει στην κατηγορία του, καθώς συνδυάζει κορυφαία φωτογραφική δημιουργικότητα, μοντέρνο Design με Classy στοιχεία, αναβαθμισμένη εμπειρία καθημερινής χρήσης με μπαταρία αστείρευτης ενέργειας για να μην ξεμείνεις ποτέ!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ!

Η vivo γιορτάζει την πρώτη της BlackFriday και προσφέρει όχι ένα, αλλά δύο smartphones! Το hero product vivo Y35, συνοδεύει το νέο Υ22S (4/64), για «εντυπωσιακές τεχνολογικές εμπειρίες»!

Διαθέσιμο σε δύο χρώματα, Starlit Blue & Summer Cyan, το Υ22S θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα και το στυλ σου. Ετοιμάσου για τις πιο δημιουργικές φωτογραφίες, χάρις στην Selfie Κάμερα 8MP, αλλά και με τεχνολογία Bokeh και Face Beauty, που προσθέτει ζωντάνια, βάθος και φινέτσα σε κάθε φωτογραφική λήψη ή selfie video.

H vivo, φέτος σε προσκαλεί να γιορτάσεις μαζί της τις απίστευτες προσφορές Black Friday αλλά και το νέο λανσάρισμα του Υ35.

Γιατί vivo και Black Friday σε πάνε στην κορυφή!