Κατασκευή ιστοσελίδων και digital marketing… Τα τελευταία χρόνια διαβάζουμε πολλά για το SEO- friendly περιεχόμενο, το οποίο ανεβάζει τις επιχειρήσεις στη λίστα των μηχανών αναζήτησης όπως είναι η Google. Υπάρχει όμως κι ένα προηγούμενο στάδιο, μέχρι να φτάσουμε εκεί, που βασίζεται στο content και την κατασκευή ιστοσελίδων, που πρέπει πρώτα απ’ όλα να είναι digital- friendly πριν γίνει SEO- friendly.

Το διαδίκτυο απαιτεί την εξατομίκευση στην κατανάλωση υπηρεσιών και προϊόντων  και μία προβολή πιο ενδιαφέρουσα, πιο ενεργή και διαδραστική, πιο σοφιστικέ και στοχευμένη. Σε αυτή τη λογική λοιπόν δημιουργούμε περιεχόμενο, με βάση το Μέσο στο οποίο θα φιλοξενηθεί και τον χρήστη στον οποίο θα απευθυνθεί. Αν πετύχεις αυτά τα δύο, τότε έχεις πετύχει επιχειρηματικά στον digital κόσμο.

Κατασκευή ιστοσελίδων: Το μυστικό είναι στην ευκολία & τη λειτουργικότητα

Σε ό,τι αφορά στην κατασκευή ιστοσελίδας αλλά και τον digital κόσμο γενικότερα- η ευκολία και η λειτουργικότητα θεωρούνται ως digital «αρετές», αφού ωφελούν τόσο τον χρήστη όσο και τον ίδιο τον επιχειρηματία. Για να επιτευχθεί, απαιτείται να γίνει μία σωστή αρχή και να υπάρχει η απαιτούμενη στήριξη σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας και προβολής μίας επιχείρησης στο διαδίκτυο.

Η ASK DIGITAL κάνει ακριβώς αυτό! Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Σχεδίασης, Κατασκευής ιστοσελίδων & Προώθησης website/ e-Shop. Με απλά λόγια, ακούει την επιχειρηματική ιδέα σας, ερευνά και μελετά το αντικείμενο, σχεδιάζει προτάσεις και κατασκευάζει το website / eShop που χρειάζεται μία επιχείρηση για να υποστηρίξει το προϊόν ή την υπηρεσία της και να εξελιχθεί σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Στη συνέχεια συμβάλλει αποτελεσματικά, χάρη στην πολυετή εμπειρία της ομάδας της στον Κλάδο, στην προώθηση του website / eShop σας παρέχοντας υπηρεσίες Digital Marketing. 

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι για την ASK DIGITAL δεν υπάρχει τέλος σε αυτή τη συνεργασία. Όπως δεν υπάρχει και τέλος σε μία digital- friendly επιχείρηση…

5+ 1 tips για μία digital- friendly επιχείρηση

  1. Δημιουργείς αξιόλογο και ποιοτικό περιεχόμενο, εξατομικευμένο στον χρήστη- καταναλωτή σου.
  2. Είσαι σε μία διαρκή αναζήτηση της προστιθέμενης αξίας.
  3. Φροντίζεις για την εύκολη πλοήγηση και την εύκολη διάδοση της πληροφορίας, που αφορά στην επιχείρησή σου.
  4. Έχεις συνεχή παρουσία με περιεχόμενο, που ανανεώνεται τακτικά (τουλάχιστον σ’ εβδομαδιαία βάση, ανάλογα με το αντικείμενο της επιχείρησης).
  5. Αξιοποιείς την online επιχείρησή σου ως ένα δυναμικό μέσο επικοινωνίας.
  6. Καλύπτεις την ανάγκη του χρήστη- καταναλωτή με πολύ επιλεκτικό κι αυθεντικό τρόπο.

Και το digital θέλει τη δημιουργικότητά του!
Πολλοί βιάζονται να πουν ότι το διαδίκτυο έχει περιορίσει τη δημιουργικότητα και πως όλα γίνονται τεχνικά και συχνά, μηχανικά. Στην πραγματικότητα όμως όσοι διατηρούν τη δημιουργικότητά τους, είναι κι εκείνοι που «κλέβουν την παράσταση». Η ASK DIGITAL με το motto #MakeYourDreamEshop #ΜakeYourDreamWebsite, εκφράζει όλη τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία της ομάδας της για την κατασκευή ιστοσελίδων και e-Shop.

Δημιουργεί την Εταιρική Ταυτότητα, σχεδιάζει το Λογότυπο της επιχείρησης κι αναπτύσσει με τον πιο εφευρετικό και πρωτότυπο τρόπο αυτό που έχει ο κάθε επιχειρηματίας στο μυαλό και στην “ατζέντα” του. Η δημιουργικότητα άλλωστε είναι αυτή που φέρνει τις ενδιαφέρουσες ιδέες και τις αποδοτικές συνεργασίες.

ASK DIGITAL

+30 210 22 07 419