Το 2020 ήταν μία πρωτόγνωρη χρονιά για όλους μας. Η πανδημία επηρέασε και συνεχίζει να επηρεάζει τις ζωές μας σε κάθε φάσμα. Και αν σε κάποια επίπεδα μπορεί να μας βρήκε απροετοίμαστους, υπήρξαν άλλοι τομείς στους οποίους ήμασταν άκρως εξοπλισμένοι. Ο λόγος για όλες εκείνες τις δραστηριότητες στις οποίες η τεχνολογία μας επέτρεψε να ζούμε την καθημερινότητα μας όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτα γίνεται.

Χάρης στην τεχνολογία μπορέσαμε να μείνουμε σε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ακόμη και όταν οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν. Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με τη βοήθεια του smartphone μας ήμασταν σε θέση να μιλάμε αλλά και να βλέπουμε τους δικούς μας ανθρώπους.

Πέρα από την πολύ σημαντική αυτή λειτουργία, η τεχνολογία αποτέλεσε για πολλούς από εμάς βοηθός  για να μπορέσουμε να περάσουμε ατελείωτες ώρες μέσα στο σπίτι λόγω των περιοριστικών μέτρων. Εν μέσω λοκντάουν στριμάραμε μουσική και ταινίες, ενώ ενημερωνόμασταν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Ενώ οι πιο δημιουργικοί σίγουρα χρησιμοποίησαν τα smartphone τους για να παράγουν περιεχόμενο για εμάς τους υπόλοιπους: από καθημερινές αναρτήσεις στα social media μέχρι και τη δημιουργία βίντεο και τραγουδιών. Άλλωστε για πρώτη φορά όλος ο κόσμος βίωνε ακριβώς την ίδια κατάσταση και τα ίδια συναισθήματα.

Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το ρόλο που έπαιξε η τεχνολογία στην τηλεργασία. Χάρης στις συσκευές μας μπορέσαμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Όλοι μας αρχίσαμε να εκτιμούμε τη τεχνολογία ακόμη περισσότερο και αυτό ίσως να οδήγησε πολλούς από εμάς στο να επενδύσουμε ακόμη περισσότερο στον τεχνολογικό μας εξοπλισμό, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όταν τον χρειαστούμε θα μας εξυπηρετήσει σε τεράστιο βαθμό.

Η Samsung ως τεχνολογική βιομηχανία που όλο εξελίσσεται, εργάζεται με γνώμονα την κατασκευή και διάθεση συσκευών που μπορούν να κάνουν την κάθε μέρα ξεχωριστή. Ακόμη και η πιο μουντή Δευτέρα μπορεί να μετατραπεί σε εκπληκτική εμπειρία με τη χρήση των συσκευών της σειράς Galaxy S21.

Στις μέρες μας κάθε κινητό διαθέτει κάμερα και δυνατότητα καταγραφής βίντεο, ωστόσο το θέμα είναι τι μπορείς να κάνεις με αυτές τις δυνατότητες. Η σειρά Galaxy S21 αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα στη φωτογραφία και το βίντεο. Πλέον, δεν χρειάζεται να επιλέξεις εάν θα βγάλεις βίντεο ή φωτογραφία. Το Galaxy S21 δημιουργεί μία νέα συμπεριφορά όπου μπορείς να βιντεοσκοπήσεις την καθημερινότητα σου και ύστερα να κρατήσεις και να αποθανατίσεις σε μορφή φωτογραφίας συγκεκριμένες στιγμές.

Το Galaxy S21 Ulta 5αποτελεί την απόλυτη Smartphone εμπειρία αφού διαθέτει το πιο εξελιγμένο σύστημα κάμερας σε ένα Galaxy κινητό. Παράλληλα διαθέτει μια εκπληκτικά φωτεινή και έξυπνη οθόνη (6,8 ίντσες, Dynamic AMOLED 2X). Ενώ φέρνει για πρώτη φορά την εμπειρία του S Pen στη σειρά Galaxy S. Το S Pen πωλείται χωριστά.

Με το Galaxy S21 Ultra θα μπορέσεις να βγάλεις εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις, ενώ θα μπορείς να τραβήξεις και να επεξεργαστείς βίντεο ώστε να απογειώσεις τη κάθε σου λήψη. Για πρώτη φορά οι χρήστες ενός Galaxy smartphone μπορούν να τραβήξουν βίντεο ποιότητας 4K τόσο από τις πίσω κάμερες όσο και από την μπροστινή. Ετοιμάσου να αιχμαλωτίσεις τη στιγμή μέσα από κάθε προοπτική!

Οι δυνατότητες που προσφέρουν τα Galaxy S21 and Galaxy S21+ 5G αποτελούν θησαυρό για κάθε δημιουργό περιεχομένου που θέλει να εκφράσει τον εαυτό του και τη δημιουργικότητα του. Είτε είσαι έμπειρος είτε ξεκινάς τώρα, το σύστημα κάμερας του Galaxy S21 θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις αυτό ακριβώς που θέλεις. Με τη βοήθεια του 8K Snap μπορείς να εξάγεις φωτογραφίες μέσα από το 8K video που τράβηξες, ώστε να μην χρειάζεται να σταματήσεις την καταγραφή βίντεο για να βγάλεις φωτογραφία ή να χάσεις μια απρόβλεπτη λήψη.

Κατανοώντας των παλμό των ημερών και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες μας η νέα σειρά Galaxy S21 της Samsung διαθέτει συσκευές που μας επιτρέπουν να εκφραστούμε, να ζήσουμε και να χαρούμε την κάθε μας στιγμή στο έπακρο.

Add sponsored by Samsung