Η Ηλεκτρονική, έχοντας μπει δυναμικά στο χώρο των multimedia και gadget, προσφέρει μία ακόμα καινοτόμα συσκευή, προσιτή στο σημερινό οικογενειακό προϋπολογισμό. Το νέο Coby – 7065 στην τιμή των 69 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και θα την βρείτε φυσικά και στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Ηλεκτρονικής www.electroniki.gr

To COBY MID-7065 DUAL CORE 8 GB είναι ένα υψηλής ποιότητας multimedia Tablet για άνετη πλοήγηση στο Internet, παρακολούθηση ταινιών υψηλής ευκρίνειας, μουσικές ακροάσεις και διάβασμα των email σε οθόνη 7΄΄.

Η σύνδεση στο Internet γίνεται με ένα απλό άγγιγμα μέσω του ενσωματωμένου ultra fast Wi Fi. Το tablet προσφέρει πλήρη υποστήριξη του Adobe Flash Player καθιστώντας προσβάσιμη την επίσκεψή σας σε ιστοσελίδες με Flash αρχεία, βίντεο, Online παιχνίδια και άλλες εφαρμογές.

Με λειτουργικό Android 4.0 το Coby είναι μία ισχυρή, ευέλικτη και πανάλαφρη λύση ψυχαγωγίας, που τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή 1.2 GHz διπλού πυρήνα για μέγιστη χρήση σε αμέτρητες απαιτητικές εφαρμογές.

Χαρακτηριστικά του Tablet:
• Επεξεργαστής 1.2 GHz διπλού πυρήνα
• VGA κάμερα στο μπροστινό μέρος για video chat
• 8GB εσωτερική μνήμη
• microSD επέκτασης μνήμης έως 32GB με προαιρετικές κάρτες
• ασύρματη σύνδεση Bluetooth για hands-free συσκευές και στερεοφωνικό streaming μουσικής.

Διαθέτει επίσης προ-εγκατεστημένες τις εφαρμογές Kindle, YouTube, Google Maps, Accuweather, eMusic, Browser, Gallery, Music Player και άλλες.

Η χρήση του email, πληκτρολόγηση ή σημειώσεις είναι απλή και εύκολη με το ενσωματωμένο εικονικό πληκτρολόγιο QWERTY.

Το Coby αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όλα τα μέλη της οικογένειας κάνοντας απλή την πλοήγηση στο Internet, το διάβασμα ebook, την παρακολούθηση video στο Youtube, τη χρήση των Social Media και βιντεοκλήσεις μέσω skype και άλλων εφαρμογών.

Περισσότερα για αυτή την προσφορά, αλλά και όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ηλεκτρονικής www.electroniki.gr

Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Ηλεκτρονικής μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές, να εγγραφείτε στο newsletter ή να κάνετε online κράτηση προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να λάβετε μέρος σε δημοπρασίες και να επικοινωνήσετε άμεσα με εξειδικευμένο προσωπικό, μέσω live chat.

Η Ηλεκτρονική είναι μία Ελληνική επιχείρηση, η οποία σήμερα απαριθμεί 55 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.