Οι ειδήσεις από την Computex 2013 στην Ταϊπέι πέφτουν «βροχή» και αφορούν κυρίως τη βιομηχανία των PC. Με τις γραμμές που χωρίζουν τα διάφορα τεχνολογικά είδη να έχουν θολώσει, φυσικά δεν λείπουν και οι παρουσιάσεις άλλων gadgets, όπως ένα νέο phablet της Acer.

Το Liquid S1 τρέχει Android 4.2 Jelly Bean και ξεχωρίζει χάρη στην οθόνη του, που έχει διαγώνιο 5,7 ιντσών και ανάλυση 1280×720.

Το πρώτο «ταμπλετόφωνο» της Acer φοράει τετραπύρηνο επεξεργαστή της Mediatek χρονισμένο στα 1,5 GHz, έχει 1GB RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου και υποδοχή κάρτας microSD, ενώ θα δέχεται δύο κάρτες SIM. έχει μπαταρία με χωρητικότητα 2,400mAh και φέρει δύο κάμερες.

Τα Float apps που ενσωματώνει το Acer Liquid S1 φαίνονται, αν όχι πρωτότυπα, σίγουρα χρήσιμα. Η λειτουργία, π.χ. Acer Float επιτρέπει στους χρήστες ανεμπόδιστο multitasking, χωρίς καν να απαιτεί «ελαχιστοποίηση» μιας εφαρμογής, ενώ δουλεύετε με άλλη.

Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία είναι το Float Caller που εμποδίζει τη full-screen ενόχληση μιας νέας κλήσης, ενώ παίζετε το αγαπημένο σας game.

Η κυκλοφορία Liquid S1 αναμένεται το τρίτο τρίμηνο του 2013 σε Βέλγιο, Γαλλία, Ουκρανία, Ρωσία, Γερμανία και Μεγάλη Βρετανία με τιμή 349 ευρώ.

Πηγή: thegang.gr