Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν έχει κρύψει ποτέ ότι το είδωλό του ήταν και είναι ο Ράφα Ναδάλ και τελικά στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μαζί του στο διπλό ανδρών στο τένις, με το χρυσό μετάλλιο να αποτελεί μονόδρομο για την Ισπανία.

Ο ένας είναι ένας θρύλος του τένις, ένας από τους 2-3 καλύτερους όλων των εποχών. Ο άλλος είναι το επόμενο μεγάλο όνομα, είναι το μεγαλύτερο ταλέντο, αυτός που αναμένεται να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια. Και οι δύο μαζί, θεωρητικά, αποτελούν ένα ανίκητο δίδυμο και αυτό θα έχουν την ευκαιρία να το αποδείξουν στο Παρίσι.

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε η Ισπανία, οι Ναδάλ και Αλκαράθ δεν θα λάβουν απλά μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 αλλά θα είναι και δίδυμο στο διπλό ανδρών, γεγονός που σημαίνει ότι αυτομάτως είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι άνδρες που θα εκπροσωπήσουν την Ισπανία θα είναι οι Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και Μαρσέλ Γκρανογιές ενώ σε ό,τι αφορά τις γυναίκες στο Παρίσι θα πάνε οι Σάρα Σορίβες Τόρμο και Κριστίνα Μπούκτσα.