Την τόνωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών του επιδίωξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπενφίκα και την ήττα με 3-2, η οποία ήρθε τόσο άδοξα για τους «κιτρινόμαυρους». Ο Εβρίτης τεχνικός τόνισε ότι ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων και πως δεν ήθελε να βλέπει σκυμμένα κεφάλια.

«Τα κεφάλια ψηλά, όλοι σας. Πήγατε να γυρίσετε ένα παιχνίδι Champions League από το 0-2 και μάλιστα όχι με όποιον κι όποιον αντίπαλο, αλλά με την Μπενφίκα. Είμαι περήφανος για εσάς. Περήφανος! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την προσπάθειά σας. Ψηλά το κεφάλι», φέρεται να είπε ο Ουζουνίδης στους ποδοσφαιριστές του, σύμφωνα με τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ.

Με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό να έρχεται, έστειλε και μήνυμα νίκης την Κυριακή: «Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς, όμως αυτό οφείλεται και στα δικά μας λάθη. Ήταν αδικαιολόγητο το πώς μπήκαμε στο παιχνίδι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με τόσο φθηνά λάθη. Στη συνέχεια, όμως, δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε κι αν έχουμε την ίδια εικόνα και την Κυριακή, τότε εμείς θα φύγουμε νικητές από το γήπεδο».