Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι πρωταθλητές του NBA, Μιλγουόκι Μπακς, ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στη δράση – έστω και σε… φιλικό – τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (03:00) καθώς παίζουν με τους Μέμφις Γκρίζλις. Ο «Greek Freak» επισκέφθηκε τη social media team των «ελαφιών» με μια παράκληση: να τον κάνουν να φαίνεται ωραίος!

«Αλλά εσείς παιδιά, να ανεβάζετε (βίντεο με) τα καρφώματά μου, τα τρίποντά μου» και εκεί πάνω ζήτησε και τη… χάρη: «όταν βάζω τρίποντο, κάντε το (βίντεο) να φαίνεται ωραίο, δείξτε το από διαφορετικές γωνίες, καταλαβαίνετε τί λέω; Βάλτο κι απ’ αυτή τη γωνία κι από εκείνη… σαν να φαίνεται πως έβαλα τέσσερα! Έτσι, ώστε ο κόσμος να νομίζει ότι μπορώ να σουτάρω τώρα! Καταλαβαίνετε τί εννοώ;».

Το εντυπωσιακό είναι πως κρατήθηκε σε όλη τη διάρκεια της κουβέντας και δεν έσκασε στα γέλια γιατί και προφανώς έκανε πλάκα. Μονάχα αφού έφυγε από το δωμάτιο όπου βρισκόταν η social media team και οι κινηματογραφιστές των Μπακς έδειξε το πλατύ του χαμόγελο. «Ναι, θα το βάλουμε μπροστά», του απάντησε κάποιο μέλος από την ομάδα, ενώ όλοι όσοι παρακολούθησαν τη σκηνή γελούσαν. Ο πρωταθλητής Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι διαφορετικός. Πιο χαλαρός και πιο ορεξάτος. Το NBA έλαβε την προειδοποίηση.