Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτοί που φεύγουν νωρίτερα από το γήπεδο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που έγινε, με τους δύο πιο συνηθισμένους λόγους για αυτό να είναι η προσπάθεια αποφυγής του συνωστισμού και το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας.

Ο Ρόι Κιν τούς είχε κατηγορήσει κάποτε ότι πάνε στο γήπεδο για να… φάνε πατατάκια και ότι η ατμόσφαιρα θυμίζει θέατρο. Οχι των ονείρων, όπως αποκαλείται το Όλντ Τράφορντ, αλλά σκέτο θέατρο. Τώρα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που έγινε και στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 1000 άτομα, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και αυτοί που φεύγουν από το γήπεδο νωρίτερα από όλους.

Συγκεκριμένα, το 23% παραδέχθηκε ότι έφυγε νωρίτερα σε τουλάχιστον ένα παιχνίδι της περσινής σεζόν (2022-23), με τους πιο συνηθισμένους λόγους να είναι δύο: Πρώτον, το να αποφύγει τον συνωστισμό (35%) και, δεύτερον, το άσχημο αποτέλεσμα της ομάδας (30%).

Γενικά, πάντως, η πρόωρη αποχώρηση από το γήπεδο είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάζει αύξηση στην Premier League, με τον Τύπο να ασχολείται με το θέμα.