Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε γνωστή την ενδεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και σε αυτή υπάρχει μία έκπληξη.

Ο Σιντιμπέ προτιμήθηκε από τον Αργεντινό τεχνικό αντί του Ρότα ενώ ο Βίντα ξεκινά κανονικά δίπλα στον Μουκουντί.

Ο Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί τετράδα στην άμυνα ενώ οι Σιμάνσκι, Γιόνσον θα είναι στον άξονα. Δεξιά ξεκινά ο Ελίασον, αριστερά ο Πινέδα και ο Τσούμπερ θα είναι πίσω από τον Γκαρσία.

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Γκίνης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Μαχαίρας και Πιζάρο.

Η ενδεκάδα της ΑΕK:

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το αποψινό παιχνίδι με την GNK Dinamo Zagreb, στην Κροατία ⚫️🟡#gnkdinaek #aekfc #aekfcseason2023_2024 #UCL

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Tuesday, August 15, 2023

Χωρίς εκπλήξεις η εντεκάδα των Κροατών

Χωρίς ιδιαίτερη έκπληξη η ενδεκάδα του Ιγκό Μπίστσαν για το πρώτο ματς της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Μάξιμιρ». O Κροάτης κόουτς κατεβάζει την ομάδα του με το κλασικό του 4-3-2-1.

Ο Λιβάκοβιτς είναι στην εστία, με τους Μοχαράμνι, Ριστόβσκι, Σούταλο και Λιούμπιτσιτς μπροστά του. Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Γιόσιπ Μίσιτς είναι ο αμυντικός χαφ, έχοντας τον ρόλο του «deep lying playmaker». Μπούλατ και Μικαϊλιτσένκο είναι οι δυο εσωτερικοί μέσοι και οι Ιβάνουσετς – Σπίκιτς θα πλαισιώσουν στη γραμμή κρούσης τον Πέτκοβιτς.