Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στις 22:00 βράδυ την Γκενκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον 3ο γύρο των προκριματικών του Europa League και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς.

«Πριν ξεκινήσουμε θα ήθελα να στείλω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και όλους τους φίλους του θύματος, ο οποίος δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Η βία δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό».

Ο Μαρτίνεθ και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης εμφανίστηκαν σίγουροι για την ομάδα του στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

«Η πρόκριση θα παιχτεί σε δύο ματς, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε να δείχνουμε πάθος, να τα αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία και να είμαστε η καλύτερη από τις δύο ομάδες», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ζητά από τους πάνω από 25.000 οπαδούς που αναμένεται να βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να κάνουν τα πάντα για να προστατέψουν την ομάδα τους

«Είστε η δύναμη του Ολυμπιακού και την τιμωρία του μόνον οι εχθροί μπορούν να την αποζητούν. Κανένα καπνογόνο, κανένα λέιζερ. Βοηθήστε μας για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση».