Η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει ο Σέρτζι Καρντόνα. Το Gazzetta σας είχε αναφέρει την Τρίτη (09/08) πως η μεταγραφή του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και τελικά όλα πήγαν καλά με αποτέλεσμα να κλείσει το deal τόσο με την Λας Πάλμας όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με τους Ισπανούς θα έχει ετήσιες απολαβές περίπου 800 χιλ. ευρώ τον χρόνο, δηλαδή τέσσερις φορές πάνω απ’ όσα έπαιρνε εκεί.

Άλλωστε κάτι τέτοιο είχε ουσιαστικά προμηνύσει και ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, που ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο Ισπανός αριστερός μπακ έχει ήδη πουληθεί, χωρίς να κατονομάσει βέβαια την ομάδα, με ένα ποσό γύρω στα 2 εκατ. ευρώ.

Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν το ταχύτερο δυνατό και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του προκειμένου να προλάβουν να τον δηλώσουν στην λίστα για τα παιχνίδια με την Γκενκ, η προθεσμία για την οποία λήγει το βράδυ της Τετάρτης (09/08).

Ο Σέρτζι Καρντόνα πέρυσι πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στην La Liga 2 με την Λας Πάλμας αγωνιζόμενος σε 41 παιχνίδια όπου σκόραρε ένα γκολ κι έδωσε τέσσερις ασίστ σε 3.184 αγωνιστικά λεπτά.

Πηγή: gazzetta