Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων στη Βραζιλία με τη δουλειά που κάνει στην Παλμέιρας αλλά όχι και με τη συμπεριφορά του, έχοντας νέα μπλεξίματα με την αθλητική δικαιοσύνη και κινδυνεύοντας να τιμωρηθεί ακόμη και με αποκλεισμό από 22 αγώνες.

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε πρόσφατα για το επεισόδιο που είχε με δημοσιογράφο από τον οποίο άρπαξε εκνευρισμένος το κινητό τηλέφωνο, αλλά δεν έμεινε εκεί…

Τη Δευτέρα (10/7) ο Φερέιρα θα παρουσιαστεί στο αθλητικό δικαστήριο για να απολογηθεί για τρία περιστατικά που τον έχουν βάλει στο μάτι του κυκλώνα και τα οποία είναι τα εξής…

Πρώτον, κατηγορείται για έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές μετά την αποβολή του στον αγώνα κυπέλλου με τη Φορταλέζα και κινδυνεύει με τιμωρία από έναν μέχρι 6 αγώνες.

Δεύτερον, κατηγορείται για συμμετοχή σε καβγά μετά το επεισόδιο που είχε με τον Τζόναθαν Καλέρι της Σάο Πάολο και κινδυνεύει με τιμωρία από 2 μέχρι 10 αγώνες.

Τρίτον, κατηγορείται για αντιαθλητική συμπεριφορά στον ίδιο αγώνα και κινδυνεύει με τιμωρία από έναν μέχρι 6 αγώνες.

Το χειρότερο σενάριο, επομένως, για τον προπονητή της Παλμέιρας και πρώην του ΠΑΟΚ είναι να τιμωρηθεί με αποκλεισμό από 22 αγώνες και μάλλον θα πρέπει να καταλάβει πλέον ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στη συμπεριφορά του.