Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα το ανανεώσει προσεχώς, αφού οι σχέσεις των δύο πλευρών γίνονται όλο και χειρότερες, όπως δείχνει και η απόφαση της διοίκησης να τον αφήσει εκτός ομάδας για δύο εβδομάδες.

Ο Αργεντίνος άσος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Γάλλους, οι οποίοι, από την πλευρά τους, έγιναν έξαλλοι μαζί του. Γιατί; Επειδή απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας (1/5) έχοντας αποφασίσει να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς να πάρει άδεια από τον προπονητή Κριστόφ Γκαλτιέ και τον τεχνικό διευθυντή Λουίς Κάμπος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει γκρίνια από κάποιους παίκτες αφού ένιωσαν πως ο Μέσι έχει προνομιακή μεταχείριση, με αποτέλεσμα στη διοίκηση να αποφασίσουν να δείξουν ότι δεν είναι έτσι και να τον τιμωρήσουν, όπως μετέδωσε το έγκυρο RMC, αφήνοντάς τον εκτός ομάδας για δύο εβδομάδες.

Μια απόφαση που αναμένεται να κάνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα και να φέρει τον Αργεντίνο ακόμη πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου με το που τελειώσει η σεζόν.