Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Τούμπα είναι το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 και άρχισε με τον χειρότερο τρόπο, αφού οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 7ο λεπτό με τον Άμραμπατ έπειτα από λάθος γύρισμα των γηπεδούχων αλλά ο Λευκορώσος διαιτητής το ακύρωσε χωρίς κανένας να καταλάβει γιατί, προκαλώντας την οργή της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό ένα λάθος γύρισμα από παίκτη του ΠΑΟΚ είχε ως αποτέλεσμα η ΑΕΚ να φύγει στην αντεπίθεση με τον Πινέδα, ο οποίος έδωσε έτοιμο το 0-1 στον Άμραμπατ. Το 0-1 δεν έγινε ποτέ, όμως, επειδή ο Λευκορώσος διαιτητής αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος.

Οφσάιντ από γύρισμα αντιπάλου δεν υπάρχει, οπότε όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν για ποιο λόγο το γκολ δεν μετράει. Και όσο προσπαθούσαν να βρουν, ανεπιτυχώς, απάντηση, στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ… φόρτωναν, όπως δείχνουν και οι αναρτήσεις στα social media στο live του αγώνα.

7’ Απίστευτο! Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα που καταλήγει σε αντεπίθεση και γκολ του Άμραμπατ, ο διαιτητής το…

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Sunday, April 2, 2023

«7’ Απίστευτο! Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα που καταλήγει σε αντεπίθεση και γκολ του Άμραμπατ, ο διαιτητής το ακυρώνει χωρίς να ξέρει κανείς γιατί. Το σκάνδαλο του αιώνα!!!», ανέφερε αρχικά η Ένωση, για να επανέλθει με νέα ανάρτηση.

Η συνέχεια του ματς της Τούμπας μετά από αυτό που είδαμε, προκαλεί τη νοημοσύνη όσων το παρακολουθούν. Έχουμε ζήσει την…

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Sunday, April 2, 2023

«Η συνέχεια του ματς της Τούμπας μετά από αυτό που είδαμε, προκαλεί τη νοημοσύνη όσων το παρακολουθούν. Εχουμε ζήσει την μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Είναι κωμικοτραγικό απλά…», ανέφεραν σε αυτή οι κιτρινόμαυροι.

Και για να έχετε μια εικόνα για τη συγκεκριμένη διαιτητική απόφαση, δείτε τη φάση του γκολ του Άμραμπατ πατώντας εδώ.