Η ΑΕΚ έχει μπροστά της το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και είναι ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά, με τον Ματίας Αλμέιδα να υπολογίζει τελικά και στους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ντομαγκόι Βίντα, ενώ οι πιθανότητες δεν είναι πολλές για τον Αρόλντ Μουκουντί.

Η Ένωση δεν άρχισε και με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ αφού το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena την άφησε στη 2η θέση και στο -2. Στόχος, επομένως, είναι να μη χάσει έδαφος και να μην αυξηθεί η διαφορά από την κορυφή, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να πάει στην Τούμπα για τη νίκη.

Σε αυτή την προσπάθειά της η ΑΕΚ μπορεί να υπολογίζει και στους Βίντα και Γκατσίνοβιτς που προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή (31/3) και τέθηκαν στη διάθεση του Αλμέιδα, ο οποίος θα πρέπει να περιμένει την προπόνηση του Σαββάτου, τελευταία πριν το παιχνίδι, προκειμένου να διαπιστώσει αν θα υπολογίζει και στον Μουκουντί.

Ο Καμερουνέζος στόπερ, πάντως, δεν κατάφερε ούτε σήμερα (31/3) να προπονηθεί κανονικά και θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια το Σάββατο (1/4), με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι πολλές.