Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στη Super League 1 πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός που με γκολ του Μασούρα στο 46′ επικράτησε με 1-0 του Άρη και είναι πλέον μόνος στην 3η θέση, στο +2 από τον ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας το κυνήγι του στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και στη 2η ΑΕΚ, με τη μάχη του πρωταθλήματος να έχει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον.

Οι Πειραιώτες είχαν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις νίκες των προηγούμενων αγώνων αλλά αυτό δεν φάνηκε και στην απόδοσή τους στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι άρχισε με τις δύο ομάδες να δίνουν σχετικά καλό ρυθμό, αλλά δεν μπορούσαν να φτιάξουν και καλές φάσεις. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, το γεγονός ότι η πρώτη τελική για τους κίτρινους ήρθε στο 28′ από τον Μαντσίνι και για τους ερυθρόλευκους στο 40′ με την κεφαλιά του Παπασταθόπουλου.

Καλό παιχνίδι, με λίγα λόγια, στο οποίο υπήρχαν και δύο γκολ που σωστά ακυρώθηκαν για οφσάιντ. Το πρώτο ήταν στο 29′ για τον Ολυμπιακό με τον Μπακαμπού, το δεύτερο στο 43′ για τον Άρη με τον Νταρίντα. Και τα δύο όμως, όπως προαναφέρθηκε, σωστά δεν μέτρησαν.

Μέτρησε κανονικά όμως, αφού όλα έγιναν σωστά, αυτό που μπήκε στο πρώτο λεπτό της επανάληψης και έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στο Καραϊσκάκη. Στο 46′ ο Χάμες έκανε τη σέντρα και ο Μασούρας στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, αφού μπήκε αλλαγή στην ανάπαυλα, έκανε το 1-0 με κεφαλιά. Γκολ που έδωσε ώθηση στην ομάδα του Μίτσελ, με τον Μπακαμπού να πάει για το 2-0 στο 50′ αλλά το σουτ έφυγε άουτ.

Οι Πειραιώτες ήταν εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο μέρος και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τους Θεσσαλονικείς από την άλλη πλευρά να μην μπορούν να κάνουν κάτι καλό επιθετικά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 72′ λίγο έλειψε να δεχθούν και δεύτερο γκολ, αλλά ο Κουέστα είπε με το πόδι «όχι» στον Μπιέλ και στην επαναφορά ο Μασούρας αστόχησε προ κενής εστίας!

Χαμένη ευκαιρία που δεν στοίχισε όμως στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε ακόμη μία μεγάλη στο 94′ με το τετ α τετ του Ελ Αραμπί που έβγαλε ο Κουέστα, αφού το 1-0 δεν άλλαξε και το 4ο συνεχόμενο τρίποντο εξασφαλίστηκε.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Φορτούνης (46′ Μασούρας), Χάμες (78′ Σαμασέκου), Μπιέλ (88′ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (70′ Ελ Αραμπί).

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Νταρίντα (73′ Μανού Γκαρθία), Ετέμπο, Νταμπό, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι (73′ Καμάτσο), Μαντσίνι.