Για τις αξέχαστες στιγμές που πέρασε στον Ολυμπιακό, αλλά και για το «επικό» γκολ που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ, μίλησε ο Ματ Ντάρμπισιρ, σε συνέντευξή του σε Βρετανικά μέσα.

Ο 24χρονος επιθετικός που αγωνίζεται στην Μπέρμιγχαμ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, έδωσε αναλυτική συνέντευξη στο sport.co.uk και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πειραιά και τους «κόκκινους».

Για τη ζωή του στο Μπέρμιγχαμ κι αν έχει προσαρμοστεί: «Ναι, είναι πολύ όμορφα, και έχω καλούς συμπαίκτες που με έχουν βάλει στο κλίμα της ομάδας. Μπορεί ακόμη να μην έχω πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά συνεχώς βελτιώνομαι και νομίζω πως σύντομα θα έχω περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου.

Για τις δηλώσεις του προπονητή του πως είναι ικανοποιημένος με την δουλειά που κάνει στις προπονήσεις: «Είναι σημαντικό για μένα να αναγνωρίζεται η προσπάθειά μου και πλέον θέλω να αγωνίζομαι περισσότερο. Θα συνεχίσω να προσπαθώ πολύ και να ακούω τις οδηγίες του ΜακΛις και πιστεύω πως θα με εμπιστευτεί περισσότερο στο μέλλον».

Για το αν σκέφτεται τον τελικό του Κάρλινγκ Καπ μιας και σε εκείνον του Κυπέλλου Ελλάδας είχε γράψει ιστορία: «Σίγουρα και το σκέφτομαι. Δεν έχουν πολλοί παίκτες την ευκαιρία να παίξουν σε τέτοια παιχνίδια. Θέλω πολύ να παίζω σε τελικούς Κυπέλλων και αισθάνομαι έτοιμος για έναν ακόμα. Θα ήταν φανταστικό για μένα να παίξω σε ένα τέτοιο ματς».

Για το αν αληθεύει ότι δεν κατάλαβε πως σκόραρε όντας τραυματισμένος στο 90+6 στον τελικό με την ΑΕΚ: «Όχι. Ήξερα πως είχα σκοράρει, αλλά καθώς πανηγύριζα ήμουν ζαλισμένος δεν έβλεπα καλά, ήμουν έτοιμος να πέσω κάτω αλλά… ήταν όμορφα!».

Για το αν θα πήγαινε ξανά στον Ολυμπιακό αν γυρνούσε το χρόνο πίσω: «Στην Ελλάδα μου έλειψαν οι φίλοι και η οικογένειά μου, αλλά πέρασα πολύ όμορφα. Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο σίγουρα θα το ξαναέκανα. Θα ξαναπήγαινα στον Ολυμπιακό».

Πηγή: gazzetta.gr