Η Τσέλσι εξακολουθεί να ψάχνει για επιθετικό και σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times προσπάθησε να ρίξει βόμβα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αφού έκανε κίνηση για τον Νεϊμάρ στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, με την απάντηση της Παρί Σεν Ζερμέν όμως, κόντρα σε ό,τι θα περίμενε κανείς, να είναι αρνητική.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έχει, πλέον, στο Παρίσι τόσους πολλούς υποστηρικτές όπως τα προηγούμενα χρόνια και υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Παρί να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησής του. Έτσι, σύμφωνα με τους Times, η Τσέλσι την έκανε την προσπάθειά της, αφού επικοινώνησε με τη γαλλική ομάδα για να εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Παρ’ όλα αυτά, η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική, με την Παρί να ξεκαθαρίζει ότι υπολογίζει κανονικά τον Νεϊμάρ, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2027 και παίρνει 43 εκατ. ευρώ ετησίως… Αν και τα λεφτά, είναι η αλήθεια, δεν αποτελούν πρόβλημα για την Τσέλσι, η οποία έχει ξοδέψει 269 εκατ. ευρώ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Παράλληλα, οι Λονδρέζοι περιμένουν την απάντηση της Λειψίας στην πρόταση ύψους 90 εκατ. ευρώ που κατέθεσαν για τον Γιόσκο Γκβάρντιολ.