Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 1 για τη νέα σεζόν έβγαλε δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πρέπει να τα παίξει σε άδεια Τούμπα λόγω τιμωρίας, με το πρώτο παιχνίδι μακριά από το «σπίτι» του να είναι και ντέρμπι, αφού απέναντί του θα βρεθεί ο Άρης.

Με βάση τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπει στο πρωτάθλημα με τιμωρία της έδρας της. Για την ακρίβεια, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από όσα έγιναν στον τελικό του κυπέλλου. Άρα ήταν καλό για τον δικέφαλο του βορρά το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο εντός έδρας ντέρμπι στα πρώτα τρία παιχνίδια που έχει να δώσει στην Τούμπα.

Εκτός έδρας, όμως, τα ντέρμπι έρχονται από νωρίς για τον ΠΑΟΚ. Βασικά, πιο νωρίς δεν γίνεται, αφού το πρώτο του παιχνίδι μακριά από την Τούμπα, είναι και ντέρμπι: Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική, η οποία έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 3-4 Σεπτεμβρίου. Και από εκεί και πέρα, στο 4ο εντός έδρας παιχνίδι, αφού δηλαδή θα έχει εκτίσει την ποινή του, αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός και η Τούμπα αναμένεται κατάμεστη.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των ντέρμπι του ΠΑΟΚ…

3η αγωνιστική (3-4/9): Άρης – ΠΑΟΚ
6η αγωνιστική (1-2/10): ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
8η αγωνιστική (15-16/10): Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
10η αγωνιστική (29-30/10): ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
16η αγωνιστική (4-5/1): ΠΑΟΚ – Άρης
19η αγωνιστική (21-22/1): Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
21η αγωνιστική (4-5/2): ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
23η αγωνιστική (18-19/2): ΠΑΟΚ – ΑΕΚ