Εκτός από τους Φουστέρ και Τσόρι, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να κρατήσουν και τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες από την Άντερλεχτ.

Για την υπόθεση μίλησε και ο μάνατζερ του Σέρβου χαφ, Ράνκο Στόιτς, ο οποίος προανήγγειλε εξελίξεις, μιλώντας στον βελγικό Τύπο.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Μιλιβόγεβιτς. Σύντομα θα υπάρξει η τελική συμφωνία. Θα κάνουμε την τελική κουβέντα για την κανονική μεταγραφή του από την Αντερλεχτ. Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα οριστικά, όμως περιμένουμε πως σύντομα όλα θα εξελιχθούν θετικά. Αυτό τουλάχιστον περιμένω εγώ», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος του διεθνούς άσου και πρόσθεσε:

«Το τελευταίο διάστημα και για την ακρίβεια εδώ και κάποιους μήνες έχω διαρκή επαφή με τον Ολυμπιακό για τον Λούκα. Μιλάμε πολύ για το θέμα αυτό. Ο Ολυμπιακός επιθυμεί την παραμονή του και ο Λούκα θέλει πολύ να μείνει. Εχει βελτιωθεί πολύ μέσα από τον Ολυμπιακό και έχει γίνει ένας απαραίτητος παίκτης για τον σύλλογο».

Οι Πειραιώτες καλούνται να ενεργοποιήσουν την οψιόν για την αγορά του Μιλοβόγεβιτς μέχρι τον Απρίλιο, ενώ η SportDay υποστηρίζει ότι ίσως το τίμημα τελικά να είναι μικρότερο και η «δουλειά» να γίνει έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr