Στην Αθήνα είναι ο Αργεντινός μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, Φαμπιάν Σολντίνι, που θα έχει ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη την Πέμπτη ή την Παρασκευή για το νέο συμβόλαιο.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν -καθώς ο Αργεντινός άσος από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει- και στην ΑΕΚ πρέπει να το κλείσουν αυτό το θέμα πλέον, είτε θετικά είτε αρνητικά. Αυτό, άλλωστε, είπε και ο Αδαμίδης στις δηλώσεις του πριν από λίγες μέρες. Ότι σύντομα αυτό το θέμα θα πάψει να απασχολεί την Ένωση, είτε γιατί θα υπάρχουν θετικά νέα είτε γιατί οριστικά θα είναι αρνητικά.

Στόχος της διοίκησης της ΑΕΚ, βέβαια, είναι να υπάρξει συμφωνία με τον ποιοτικότερο παίκτη της ομάδας και ενδεχομένως του πρωταθλήματος, και θα προσπαθήσουν για αυτό, ελπίζοντας ότι θα δείξει επιθυμία παραμονής και ο Σκόκο. Ανάμεσα στις δύο πλευρές αυτή τη στιγμή υπάρχει μια διαφορά της τάξης των 100.000 ευρώ ετησίως, καθώς η Ένωση προσφέρει 900.000 για κάθε χρόνο συμβολαίου, ενώ ο «δαίμονας» θέλει 1 εκατ. ευρώ.

Αισιοδοξία από την ΠΑΕ για την τελική κατάληξη βγαίνει, αλλά το αν είναι δικαιολογημένη ή όχι, θα φανεί άμεσα. Ο Σολντίνι, στον οποίο ο Σκόκο έχει τυφλή εμπιστοσύνη, είναι ήδη στην Αθήνα και την Πέμπτη ή την Παρασκευή, παρουσία και του Παύλου Διαννή που είναι ο Έλληνας εκπρόσωπος του παίκτη, θα έχει την κρίσιμη συνάντηση με τον Αδαμίδη.

Ισπανικά δημοσιεύματα…
Στο μεταξύ, την Τετάρτη συνεχίστηκαν στην Ισπανία τα δημοσιεύματα σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τους Αρμεντέρος, Μίτσου, Ντε Λα Κουέστα και Αλβάρεζ. Αυτό που αναφέρουν οι Ίβηρες είναι πως η Ένωση θέλει να αποκτήσει κάποιους εξ αυτών των παικτών τον Ιανουάριο, την ίδια στιγμή που από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν λένε τίποτα για αυτά τα θέματα.

Πηγή: gazzetta.gr