Τι κι αν ο Φερνάντο Σάντος έχει συμφωνήσει για δύο χρόνια με την «γαλανόλευκη», με την πρόκριση στο Euro 2012 να παίζει ρόλο στο μέλλον του Πορτογάλου στον πάγκο της Εθνικής. Τώρα πλέον όλα άλλαξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ έχει αποφασίσει την πρόωρη ανανέωση και επέκταση για δύο επιπλέον χρόνια του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος. Κι αυτό διότι είναι ενθουσιασμένοι με το πλάνο που παρουσίασε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Σάντος παρουσίασε ένα πλήρες πλάνο πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου όλων των κατηγοριών, και έπεισε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας για τις βάσεις που χρειάζεται η Εθνική μας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής εξήγησε τον τρόπο που πρέπει να δομηθεί το «οικοδόμημα» των εθνικών ομάδων και πως πρέπει να αγωνίζονται όλα τα αντιπροσωπευτικά τμήματα με τον ίδιο τρόπο (από την Παίδων μέχρι και την Ανδρών). Κάτι που δεν θα πρέπει να αλλάζει για κανέναν. Επίσης, ο Σάντος έχει ετοιμάσει τη λειτουργία του «φακελώματος». Κάθε έλληνας ποδοσφαιριστής, ανεξαρτήτου ηλικίας, θα έχει τον προσωπικό του φάκελο και θα γνωρίζουν και οι μεν και οι δε τον ρόλο του στην εθνική.

Αυτό το πρωτοποριακό πλάνο άρεσε πολύ στην Ομοσπονδία και οι άνθρωποί της γνωρίζουν ότι είναι κάτι που θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα για να υλοποιηθεί. Γι αυτό είναι πολύ πιθανό να τον καλέσουν πολύ σύντομα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πηγή: gazzetta.gr