Τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, αλλά και την όρεξή του να το βοηθήσει να τους επιτύχει τόνισε ο Μπαντ Λόουσον σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Ο Αμερικάνος ακραίος μίλησε για την δεύτερη θητεία του στους «ασπρόμαυρους» λέγοντας: «Είναι πολύ καλό που γύρισα πίσω. Τον ΠΑΟΚ τον νιώθω σαν το σπίτι μου. Είναι καλό για έναν επαγγελματία αθλητή να βρίσκεται σε έναν σύλλογο που νιώθει άνετα».

Για τις κινήσεις της διοίκησης τόνισε: «Από τις κινήσεις που έχουν γίνει φαίνεται πως θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Βέβαια δεν έχουμε κάνει ακόμα όλοι μαζί προπονήσεις για να έχω μια πιο σαφή εικόνα», ενώ για την παρουσία του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Ήταν πολύ καλή η συνάντηση. Είναι ήρεμος και αυτός που μου αρέσει πολύ στους προπονητές. Είναι ένας τεχνικός με πολλές εμπειρίες καθώς έχει δουλέψει σε πολλές διαφορετικές ομάδες. Επίσης είναι θετικό ήταν παίκτης και γνωρίζει καλά την ψυχολογία των αθλητών».

Ο Μπαντ Λόουσον σχολίασε και το γεγονός ότι είναι ένας απ’ τους παλιότερους παίκτες της ομάδας, μαζί με τον Γιάννη Παντακίδη. «Νιώθω άνετα με την ομάδα, ξέρω τι έγινε πέρυσι και αυτό με γεμίζει ευθύνες ώστε να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί πιο δυνατός».

Σχετικά με τους στόχους της ομάδας, ήταν ξεκάθαρος: «Η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχω σαφή εικόνα για τα ρόστερ των άλλων ομάδων. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι και φέτος δυνατός αλλά και εμείς στοχεύουμε για ψηλά».

Πηγή: sport-fm.gr