Ενεργός είναι και πάλι ο Γιώργος Γαλανός, ασχολούμενος ξανά με τον Άρη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε κυρίως ρόλο παρατηρητή στα διοικητικά και όλα τα «φλέγοντα» θέματα του συλλόγου, μετά την ήττα στις εκλογές, που ωστόσο πήρε μέρος ένα πολύ μικρό ποσοστό των Μελών της Λέσχης. Ωστόσο, ποτέ δεν εξαφανίστηκε και είχε δηλώσει ότι αν μπορέσει θα βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα.

Τον τελευταίο καιρό είναι και πάλι «ζεστός». Το βράδυ της Πέμπτης συνομίλησε με τον Παναγιώτη Στεφανίδη και του ζήτησε να μεταβεί στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΑΣ, Χάρης Παπαγεωργίου για να δηλώσει συμμετοχή των «κίτρινων» στη Γ’ Εθνική, διότι λήγει άμεσα η προθεσμία (11 Αυγούστου). Είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή (όταν έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία) ότι αυτό έχει ως πλάνο.

Ο πρόεδρος της ομάδας του τόνισε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι εφικτό αυτό, όσο υπάρχει η ΠΑΕ. Ακόμα και να παραιτηθεί η νυν διοίκηση θα αναλάβουν τα ηνία πρώην παράγοντες και με δικαστικές αποφάσεις θα επαναφέρουν τον Άρη στη Football League, όπως του τονίστηκε. Ο κύριος Γαλανός θα ζητήσει από την ΕΠΟ ολιγοήμερη παράταση για να προχωρήσει τις διαδικασίες.

Επιπλέον, υπήρξε δίωρη συνάντηση του Γιώργου Γαλανού με αντιπροσωπεία των οργανωμένων. Ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε ενημέρωση για τις συναντήσεις που είχε με νομικούς και επισήμανε ότι είναι μπορεί να γίνει εκκαθάρισης της ΠΑΕ, εφόσον «τρέξει» άμεσα το θέμα.

Έγινε προσπάθεια για τηλεφωνική επικοινωνία με τους Χάρη Παπαγεωργίου και Παναγιώτη Στεφανίδη, αλλά δεν κατέστη δυνατό και σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρευρισκόμενους.

Πηγή: sport-fm.gr