Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σαρλερουά στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας (10/11, 9.00μ.μ, Novasports1), με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να καλεί τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ΣΕΦ, δίνοντας υπόσχεση μελλοντικής ανταπόδοσης…

Ο έμπειρος τεχνικός των κυπελλούχων Ελλάδος, Ντούσαν Ίβκοβιτς, μίλησε για…

…την επιθυμητή συμπαράσταση του κόσμου:
«Έχουμε τον καλύτερο κόσμο και το έχω πει. Θέλουμε τη βοήθειά τους τώρα που η ομάδα προσπαθεί να στρώσει. Η αγάπη που θα μας δώσουν θα επιστραφεί στο μέλλον με καλά παιχνίδια».

…την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στην εκτός έδρας επικράτηση επί του Πανιωνίου:
«Δεν ήμασταν καλοί. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό που έδειξαν οι παίκτες μου. Είχαν κακούς αριθμούς στη στατιστική και αυτό είναι κακό. Είδαμε τα λάθη μας, προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε και πλέον προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Σαρλερουά».

…την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σαρλερουά (10/11, 9.00μ.μ, Novasports1), στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας:
«Η Σαρλερουά έχει έμπειρους παίκτες. Τη χαρακτηρίζει το γεγονός ότι έχει οκτώ Αμερικανούς. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό γιατί παίζει πολύ με αιφνιδιασμό, ακόμη περισσότερο από τη Ρεάλ και τη Μάλαγα και εάν δεν προσέξουμε θα βρεθούμε προ εκπλήξεως. Περιμένω να έχουμε κυκλοφορία της μπάλας, οργάνωση στην επίθεση και επιθετικά ριμπάουντ με γρήγορες επιστροφές στην άμυνα».

…τη μειωμένη απόδοση του Μάρκο Κέσελ:
«Θέλει χρόνο για να αποδώσει αυτά που μπορεί. Θέλω να είναι συγκεντρωμένος και να έχει ισορροπία στις ατομικές και ομαδικές προσπάθειες. Είμαστε μια νέα ομάδα και θέλουμε δουλειά».

…τη διαφορά στις εμφανίσεις του Ολυμπιακού σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις:
«Θα μιλήσουμε με τους παίκτες για να βρούμε τη λύση».

…τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του Γιοτάμ Χαλπερίν:
«Ξέρω τι ζητάω από τους παίκτες μου. Διάρκεια και συγκέντρωση. Αυτή τη στιγμή, στη φάση που βρισκόμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε πειράματα. Ο Πελεκάνος είναι σε καλύτερη κατάσταση και γι’ αυτό παίζει».

Πηγή: gazzetta.gr