Με γκολ του Λουίς Φερνάντεθ ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Βόλο εκτός έδρας και είναι σταθερά στο -2 από τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα της Αρκαδίας είναι σε εκπληκτική κατάσταση και αυτό το έδειξε με το να πάρει ακόμη μία νίκη, η οποία είναι η έκτη συνεχόμενη. Έτσι, έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την 6η θέση αφού είναι στο +11 από τον Ατρόμητο και εξακολουθεί να ελπίζει για είσοδο στην 5άδα, αφού είναι στο -2 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αστέρας έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του αφού στο 2′ είχε καλή ευκαιρία με τον Φερνάντεθ, ο οποίος τελικά βρήκε δίχτυα στο 28′ με κεφαλιά και έκανε το 0-1. Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει και είχε καλή φάση στο 41′ με τον Δουβίκα, για να ακολουθήσει στο 49′ η πολύ μεγάλη ευκαιρία του Μπαράλες για το 0-2.

Ευκαιρία που χάθηκε αλλά όχι και η νίκη για τον Αστέρα, ο οποίος διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήρε ακόμη ένα τρίποντο.

Βόλος: Κλέιμαν, Σάντσες, Γκρίλο (38’ Μίλοκ), Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μαρτίνες (74’ Kρητικός), Νίνης (38’ Περέα), Μπαρτόλο, Δουβίκας.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρσία (90’ Κώτσιρας), Άλβαρες, Καστάνο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (68’ Ιγκλέσιας), Σίτο (68’ Τιλίκα), Λουίς Φερνάντεθ (90’ Πασαλίδης), Κρεσπί (80’ Ριέρα), Μπαράλες.