Με το ηθικό στα ύψη μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου (19:30). Κλειστά τα χαρτιά από Νιόπλια. Μέχρι τις 15:00 από την Λεωφόρο τα εισιτήρια.
Με μοναδικό στόχο τη νίκη που εκτός ότι θα μειώσει την διαφορά από τον Ολυμπιακό στον 1 πόντο, δεν θα… πετάξει και στα σκουπίδια τη νίκη στο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι (19:30) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μετά την σημερινή προπόνηση της οποίας το πρόγραμμα περιλάμβανε μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις, ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας, από την οποία εκτός έμειναν οι Νίνης, Λέτο, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Φερνάντεζ και Μαυρίας.

Κανονικά ο Καντέ

Το ευχάριστο για τον Νίκο Νιόπλια, είναι πως είδε τον Σεντρίκ Καντέ να προπονείται κανονικά και να δείχνει έτοιμος για την βασική ενδεκάδα με τους Περιστεριώτες. Στον αντίποδα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λέτος και Νίνης, ενώ ο Μπουμσόνγκ έκανε θεραπεία.

Κλειστά τα χαρτιά από Νιόπλια

Για το αυριανό παιχνίδι, σύμφωνα με την gazzetta, στο οποίο για το «τριφύλλι» η νίκη είναι αυτοσκοπός, προκειμένου να μην μείνει πίσω, ο τεχνικός των «πρασίνων» κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και μάλιστα δεν μίλησε ούτε στους παίκτες. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας προπονητής θα παρατάξει ένα σύστημα 4-2-3-1, με τους Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Κατσουράνη και Καντέ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Βύντρα δεξιά και Σπυρόπουλο αριστερά. Οι Σιμάο και Ζιλμπέρτο Σίλβα θα είναι οι αμυντικοί μέσοι και πριν τον μοναδικό προωθημένο Σισέ θα παίξουν από δεξιά προς αριστερά οι Γκοβού, Χριστοδουλόπουλος και Γκαρσία. Όπως φαίνεται και από τους παίκτες, οι νταμπλούχοι αναμένεται να παίξουν με επιθετικό σχήμα ζητώντας γρήγορα το γκολ, προκειμένου να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

ΟΑΚΑ το Περιστέρι

Στο αυριανό ματς οι «πράσινοι» θα έχουν την συμπαράσταση 1.000 και πλέον οπαδών τους, με τα εισιτήρια να διατίθενται μέχρι και τις 15:00 στην Λεωφόρο. Αξίζει να αναφέρουμε πως έξω από το γήπεδο δεν θα υπάρξουν εισιτήρια και ο κόσμος του Παναθηναϊκού που θέλει να παρακολουθήσει την ομάδα του θα πρέπει να πάει στην Λεωφόρο για να τα αποκτήσει.