Όλο και πιο κοντά είναι η μέρα που θα πέσουν οι υπογραφές για την κατασκευή νέου γηπέδου μπάσκετ στη Νέα Σμύρνη.

Η διευθέτηση των εκκρεμοτήτων για την ολοκλήρωση της μελέτης κατασκευής του νέου κλειστού γηπέδου της Νέας Σμύρνης και η επίσπευση των σχετικών διαδικασιών προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα κατασκευής του, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συζητήθηκαν σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (30/12) με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Δήμητρα Νάνου, εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας και υπηρεσιακά στελέχη.

Κατά τη διαδικασία ο περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαβούλευσης και επισήμανε ότι αναμένεται άμεσα η έναρξη ενός έργου «που έχει καθυστερήσει εξαιτίας της προχειρότητας της προηγούμενης διοίκησης η οποία δημοπράτησε το έργο μόνο στα «χαρτιά». Από τη στιγμή που κλείνουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες θα είμαστε έτοιμοι στα μέσα Ιανουαρίου 2021 να προχωρήσουμε στην υπογραφή της σύμβασης, προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος».