Το εγκώμιο του ΠΑΟΚ έπλεξε ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ Χουάν Κάρλος Γκαρίδο, καθώς αναφερόμενος στην συνέχεια του ομίλου, επισήμανε πως ξέρουν ότι παίζουν με σπουδαίους αντιπάλους όπως είναι και οι Θεσσαλονικείς.

Ο Ισπανός μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τόνισε τα πράγματα για πρόκριση είναι δύσκολα πλέον, ενώ ανέφερε πως αν ο Άλτιντορ είχε σκοράρει στο πρώτο μέρος τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Αναλυτικά ο Γκαρίδο είπε: «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι με ένα δύσκολο αντίπαλο με πολλά όπλα και καλούς παίκτες. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Είχαμε μία φάση με τον Άλτιντορ στον πρώτο μέρος, αλλά δεν σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, αλλά από μία στημένη φάση ο ΠΑΟΚ σκόραρε. Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια».

Για την βαθμολογία του ομίλου: «Μένουν δύο παιχνίδια και εξαρτάται από εμάς η συνέχεια. Είμαστε αναγκασμένοι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Παίζουμε με σπουδαίους αντιπάλους, όπως ο ΠΑΟΚ και αυτό το ξέραμε από την αρχή. Απλά, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολο να γίνει αυτό».

Για το ότι η ομάδα του δεν απείλησε τον ΠΑΟΚ μετά την επίτευξη του γκολ του ΠΑΟΚ: «Είναι αλήθεια ότι θέλαμε να κάνουμε μία φάση γρήγορα και να φτάσουμε σε ένα γκολ. Για αυτό περιοριστήκαμε σε βαθιές μπαλιές. Ο ΠΑΟΚ είχε κλειστεί στα καρέ του και εμείς έπρεπε να σκοράρουμε».

Πηγή: gazzetta.gr