Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την Πέμπτη ο Γιάννης Αναστασίου και η επιστροφή του αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής ενός χαφ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι στην Ολλανδία για διακοπές και θα τις συνεχίσει από αύριο στην Ελλάδα. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θα βρει χρόνο για δουλειά. Άλλωστε κει στο Άμστερνταμ που ήταν, είδε και την ομάδα Νέων.

Ο 41χρονος προπονητής θα συναντηθεί με τους Νίκο Νταμπίζα, Δημήτρης Σαραβάκο και ίσως δώσει το «παρών» σε αυτήν την σύσκεψη και ο Γιάννης Αλαφούζος. Η απόκτηση ενός στόπερ και η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή παραμένει σε πρώτο πλάνο για τους «πράσινους», που θέλουν να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ζέκα, αλλά και αυτά των Καραγκούνη, Αμπέντ. Για τον Έλληνα μέσα δεν θα έχουμε νεότερα τις επόμενες ημέρες, λόγω Μουντιάλ.

Σε ότι αφορά τον Αλγερινό χαφ, η Νιούκαστλ εμφανίστηκε συνεπής σε αυτά που έλεγε τόσο καιρό, καθώς ενημέρωσε τον μάνατζερ του παίκτη, ότι στις 20 Ιουνίου θα δώσει την τελική απάντηση, όπως είχε πει από την πρώτη στιγμή.

Στη συνάντηση που θα έχει ο Αναστασίου με τους δύο συνεργάτες του θα πέσει στο τραπέζι και το θέμα του Ντάνιελ Πράνιτς και θα προγραμματιστούν οι τελικές κινήσεις για τον χαφ. Εφόσον, δεν μείνει ο Αμπέντ, τότε εκτιμάται ότι θα αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές για αυτήν τη θέση.

Πηγή: sport-fm.gr