Σε «εποχή Λάζλο Μπόλονι» θα περάσει ο Παναθηναϊκός. Χθες (15/10) ρυθμίστηκαν και οι τελικές λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που θα έχει ο Ρουμάνος τεχνικός με το «τριφύλλι» και τις επόμενες ώρες αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.

Ο 67χρονος προπονητής αναμένεται στην Αθήνα είτε αύριο, Σάββατο 17 Οκτωβρίου, είτε το πρωί της Κυριακής, κάτι που σημαίνει πως δεν θα προλάβει να μεταβεί στο Ηράκλειο για το ματς με αντίπαλο τον ΟΦΗ (18 Οκτωβρίου, 16:00).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, το συμβόλαιο του Μπόλονι αναμένεται να περιλαμβάνει απολαβές 400.000 ευρώ τη σεζόν και μπόνους για την επίτευξη στόχων. Όσο για τη διάρκειά του, εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως θα αφορά δύο έτη.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να φέρει έναν δικό του συνεργάτη, αλλά όχι προπονητή τερματοφυλάκων, ούτε αναλυτή αγώνων, καθώς αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του ο Μανουέλ Ρόκα). Γυμναστής θα παραμείνει ο Γιάννης Σταυρινός και ίσως πλαισιωθεί από τον Νίκο Καρύδα, που είχε ο Ρουμάνος στο πλευρό του στον ΠΑΟΚ.