Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ πριν από την αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας ο σκωτσέζος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες υπογράμμισε: «Μας περιμένει ένα μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό την Τρίτη. Η αποστολή μας δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Θα είμαστε όμως έτοιμοι για την πρόκληση που μας περιμένει».
Η πρόκριση του Ολυμπιακού εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πληρώνει 4.00 στη vistabet

Αναφορικά με το ταξίδι της Γιουνάιτεντ στο Ντουμπάι και τις επικείμενες υποχρεώσεις της ομάδας τόνισε: «Ήταν καλό που είχαμε λίγο χρόνο με τους παίκτες και ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά για μένα. Προπονηθήκαμε και χαλαρώσαμε, οπότε ήταν ωραία και ελπίζουμε να αποκομίσουμε οφέλη από αυτό. Θα ήταν καλύτερο να παίζαμε στο Κύπελλο, αλλά από την στιγμή που δεν παίζαμε, το επόμενο καλύτερο ήταν το να ετοιμαστούμε για τα επόμενα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος. Θέλουμε να κερδίσουμε την Κρίσταλ Πάλας και έχουμε και ένα μεγάλο παιχνίδι την Τρίτη.

Παίζουμε στις 17:30 (σ.σ.: ώρα Αγγλίας) με την Πάλας και μετά το βράδυ της Τρίτης. Έτσι είναι τα πράγματα και θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε πολλούς παίκτες που είναι συνηθισμένοι στο να εναλλάσσονται και γι’ αυτό η Γιουνάιτεντ είναι συχνά πιο δυνατή στο τέλος της σεζόν. Επειδή είναι δεδομένο πως υπάρχουν παίκτες που δεν παίζουν σε κάθε ματς. Οπότε όταν έρχονται τα μεγάλα ματς στο τέλος έχουμε φρέσκους παίκτες. Είμαστε τυχεροί με το ρόστερ που έχουμε. Προσπαθήσαμε να δώσουμε σε όλους μία ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν, κάτι που είναι πολύ σημαντικό με έναν νέο προπονητή».

Πηγή: gazzetta.gr