Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού που θα μεταβεί στο Λονδίνο για τον επαναληπτικό αγώνα με την Άρσεναλ, στα πλαίσια της φάσης των «32» του Europa League, έμεινε ο Κώστας Φορτούνης.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ένα μικρό ζήτημα στο πόδι του και έτσι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση στο «Emirates».

Δεδομένου ότι θα απουσιάσουν και ο τραυματίας Σουντανί, ο τιμωρημένος Σεμέδο, ενώ δεν υπολογίζονται όλες οι προσθήκες του Ιανουαρίου, καθώς δεν δηλώθηκαν στη σχετική λίστα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναγκάστηκε να συμπεριλάβει στους παίκτες που πήρε μαζί του τους Ξενιτίδη και Μπουλάρι, ενώ τρίτος τερματοφύλακας είναι ο Καραργύρης.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει πως, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς των «32» του UEFA Europa League το μεσημέρι της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Η τελευταία προπόνηση πριν την πτήση προς την Αγγλία, ολοκληρώθηκε υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, που αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.