O «ήρωας» της Ξάνθης στο ματς με την Λίνφιλντ, Μαρσελίνιο, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του Europa League.

Διαβάστε όσα είπε ο Μαρσελίνιο στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τον Γιάννη Θειακό:

Για το χθεσινό ματς: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι που κερδίσαμε στην Ευρώπη και ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα. Ήμασταν καλύτερη ομάδα σίγουρα. Στο πρώτο ματς η Λινφίλντ έπαιξε πολύ κλειστά και αμυντικά και σε μια αντεπίθεση φάγαμε το γκολ. Στο δεύτερο ματς ήταν ένας πόλεμος. Μείναμε και με 10 παίκτες αλλά παλέψαμε και πήραμε την πρόκριση. Φοβήθηκα να σου πω την αλήθεια μετά την αποβολή και πίστεψα πως τελείωσε το ματς για εμάς. Πήγαν όμως όλα καλά τελικά και πήραμε την πρόκριση».

Για την συνέχεια στο Europa League: «Είναι ευκαιρία για εμάς που παίζουμε κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης γιατί έχουμε καλή ψυχολογία και έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είναι καλό που δίνουμε το πρώτο ματς στην Ξάνθη».

Για το πρωτάθλημα: «Πέρυσι φτάσαμε κοντά στα πλέι οφ και είχαμε πολύ καλή εικόνα στο πρωτάθλημα. Φέτος έχουμε καλή ομάδα και στόχος μας είναι να τερματίσουμε ψηλότερα από πέρυσι. Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα από πέρυσι και θα είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να ανέβει το επίπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr