Οκτώ παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ήδη κληθεί στις εθνικές τους ομάδες για τις ανάγκες των αγώνων της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων της προκριματικής φάσης των εθνικών ομάδων για το Euro2012, σε ένα βαθμό αναμένεται να επηρεάσει την μίνι προετοιμασία, που σχεδιάζουν στον Ολυμπιακό εν όψει της καθοριστικής τριάδας αγώνων, που ακολουθούν με Σκόντα Ξάνθη, Άρη και Παναθηναϊκό.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το συγκεκριμένο διάστημα δεν θα υπολογίζει σε μία πλειάδα ικανών και έμπειρων παικτών, οι οποίοι έχουν ήδη ενσωματωθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Οι εγκαταστάσεις του Ρέντη θα αριθμούν οκτώ λιγότερους παίκτες. Ο λόγος για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Βασίλη Τοροσίδη, Κώστα Μήτρογλου, που έχουν κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τις ανάγκες των αναμετρήσεων με Λετονία και Ισραήλ, τον Γιλάννη Ποτουρίδη για την εθνική Νέων, τον Μπάλας Μέγιερι για την εθνική Νέων Ουγγαρίας, τον Ντένις Ρόμενταλ για τους αγώνες της Δανίας με Πορτογαλία και Κύπρο, όπως επίσης και για τους Γιάννη Φετφατζίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο, που κλήθηκαν στην εθνική Ελπίδων.

Τουλάχιστον παραμένουν οι Μέλμπεργκ, Μιραλάς

Στα ευχάριστα για τον Βάσκο τεχνικό του Ολυμπιακού και τους συνεργάτες του συγκαταλέγεται το γεγονός της παρουσίας των Όλοφ Μέλμπεργκ και Κέβιν Μιραλάς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος και δεν θα συμμετάσχει στην εθνική Σουηδίας, ενώ σε ό,τι αφορά τον φορμαρισμένο Βέλγο φορ, δεν κλήθηκε από τον Ζορζ Λέεκενς.

Πηγή: gazzetta.gr