Η επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία Ολυμπιακό και Κάιλ Χάινς είναι δεδομένη. Εκφράστηκε, δε, σε συνάντηση που είχε ο Αμερικανός σέντερ λίγο πριν πετάξει για τις ΗΠΑ, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Σε πρώτη φάση υπάρχει οικονομική διαφορά, όχι τέτοια όμως που κρίνεται απαγορευτική για να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν εμπράκτως πως θέλουν να κρατήσουν τον πολύτιμο «ψηλό» τους. Από τις 350.000 που προέβλεπε το φετινό του συμβόλαιο, έκαναν πρόταση για διετές συμβόλαιο με 1,5-1,6 εκατ. δολάρια. Ο 27χρονος άσος ζήτησε λίγες μέρες για να ηρεμήσει και να σκεφτεί. Μεγαλύτερος ανταγωνιστής για τον Ολυμπιακό είναι οι προτάσεις που φέρεται να έχει ο Χάινς από ΤΣΣΚΑ Μόσχας (φήμες κάνουν λόγο για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1 εκατ. δολαρίων) και Τουρκία. Πάντως από τη στιγμή που η διαφορά δεν είναι τεράστια και το «δέσιμο» των δύο πλευρών μεγάλο, υπάρχει αισιοδοξία πως με κάποιες υποχωρήσεις θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Σπανούλης και οι άλλοι

Το προσεχές διάστημα θα τεθούν επί τάπητος και τα υπόλοιπα ζητήματα με τα συμβόλαια. Προτεραιότητα αποτελεί αυτό του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θέλει να παραμείνει, ωστόσο περιμένει να δει εμπράκτως πως υπάρχει αντίστοιχη διάθεση και από τη διοίκηση, ενώ επιθυμεί να λάβει διαβεβαιώσεις πως ο Ολυμπιακός θα παραμείνει σε πολύ υψηλό επίπεδο και δεν θα αποδυναμωθεί.

Επαφές θα γίνουν και με τον Έισι Λο, στον οποίο η πρόταση που θα γίνει δεν θα ξεπερνά πολύ τα φετινά δεδομένα (500.000 δολάρια). Δεδομένη είναι η αποχώρηση των Πάουελ και Γκετσεβίτσιους, πολύ πιθανή αυτή του Άντιτς, ενώ όλα δείχνουν πως θα γίνει πρόταση ανανέωσης στον Σερμαντίνι.

Πηγή: sport-fm.gr