Κάτι περισσότερο από πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο που θέλει τον Κέβιν Μιραλάς να γίνεται… μόνιμος κάτοικος Πειραιά, αφού με τις εμφανίσεις του έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στον Ολυμπιακό και σύντομα αναμένεται να γίνει κίνηση για την πληρωμή της ρήτρας του από τη Σεντ Ετιέν.

Πολύ ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις του Κέβιν Μιραλάς είναι όλοι στον Ολυμπιακό, αφού ο Βέλγος μπορεί να αποκτήθηκε ως δανεικός από την Σεντ Ετιέν το περασμένο καλοκαίρι χωρίς να δημιουργηθεί ντόρος για το όνομα του και πλέον… εντυπωσιάζει μέσα στο χορτάρι.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» φαίνεται έτοιμη να καταβάλλει τα 2 εκατομμύρια ευρώ που θέλει η Σεντ Ετιέν για να παραχωρήσει τα πλήρη δικαιώματα του νεαρού ποδοσφαιριστή, αφού στον Πειραιά θέλουν να «δέσουν» τον ταλαντούχο Βέλγο, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει σπουδαίο κεφάλαιο για τον σύλλογο.

Αυτό που απομένει είναι η θετική συγκατάθεση του τεχνικού του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος πάντως φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλος… θαυμαστής των ικανοτήτων του Βέλγου, ενώ χρειάζεται να πειστεί και… ιδιόρυθμος μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστιάν Ανκροτό, ο οποίος είναι υπερβολικός στις απαιτήσεις του μέχρι στιγμής.

Πηγή: gazzetta.gr