Από την ηλικία των 18 ετών αγωνίζεται στο Αμβούργο, στο οποίο υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του το 2010. Μετά από τρεις αγωνιστικές περιόδους και πολλές καλές εμφανίσεις, ο Σον Χέουνγκ Μιν αναμένεται να παραχωρηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο δύο σημαντικών ομάδων.

Σύμφωνα με το βρετανικό «Talksport» η μία ομάδα που θέλει να αποκτήσει τον Κορεάτη είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η διοίκηση των Βεστφαλών αναζητά τον διάδοχο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά και ο Σον μοιάζει ως η ιδανική λύση.

«Σφήνα» στη γερμανική ομάδα, όμως, μπαίνει η Τότεναμ, οι άνθρωποι της οποίας έχουν εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του 23χρονου επιθετικού του Αμβούργου και είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Από την εξέλιξη αυτή, εκείνοι που… χαίρονται είναι οι διοικούντες το Αμβούργο, αφού η τιμή του παίκτη ανεβαίνει συνεχώς και οι πιθανότητες να μπει στα ταμεία ένα σημαντικό ποσό, αυξάνουν καθημερινά.

Πηγή: sport-fm.gr