Είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη. Στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει ότι είναι τέσσερις φορές All Star στο NBA, ότι έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο με τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και ότι αναδείχθηκε παγκόσμιος κυπελλούχος με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του το 2014. Επίσης, από φέτος θα είναι συμπαίκτης με τον ΛεΜπρον Τζέιμς στην υπερομάδα που θέλουν να δημιουργήσουν οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο λόγος για τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος εκτός από τη λαμπρή πλευρά της επαγγελματικής του καριέρας, έχει και τη σκοτεινή, η οποία αφορά κατηγορίες πως απείλησε να πυροβολήσει την πρώην σύντροφό του, η οποία είναι και μητέρα του παιδιού του. Σύμφωνα με τους New York Times, εκείνη έχει ήδη υποβάλει αίτημα για περιοριστικά μέτρα.

Όπως αναφέρει το έγγραφο, η γυναίκα ζητά από το δικαστήριο να απαγορεύσει στον διάσημο μπασκετμπολίστα να «πραγματοποιεί κακοποίηση εις βάρος της» και να εκδώσει περιοριστική εντολή, ώστε εκείνος να μην μπορεί να βρίσκεται κοντά ούτε στην ίδια ούτε στο παιδί τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας ο μπασκετμπολίστας την απείλησε την Παρασκευή, μία ημέρα πριν παντρευτεί κάποια άλλη και ανοίξει μια νέα σελίδα στη ζωή του. Το TMZ, δημοσίευσε ένα ηχητικό, στο οποίο φέρεται να ακούγεται ο Κάζινς να ζητά από την πρώην του να επιτρέψει στον γιο τους να πάει στον γάμο του.

«Θα στο ζητήσω ακόμα μία φορά, πριν πάω το πράγμα σε άλλο επίπεδο», λέει ο άνδρας στο εν λόγω ντοκουμέντο. «Μπορώ να έχω τον γιο μου μαζί σε παρακαλώ;» ρωτάει στη συνέχεια. «Όχι δεν θα έρθει», απαντά η γυναίκα. «Θα σου ρίξω μια σφαίρα στο κεφάλι», απαντά εκείνος.

Επίσης, η πρώην σύζυγος του Κάζινς υποστηρίζει ότι στο παρελθόν ο σέντερ των Λέικερς προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Το θέμα, πλέον, αρχίζει να παίρνει διαστάσεις, ενώ η ομάδα του είπε πως ερευνά τις κατηγορίες που συνδέονται με τον αθλητή τους.