Από πολύ κοντά παρακολουθεί τις κινήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ και ο Τραϊανός Δέλλας, που ετοιμάζει σε εντόνους ρυθμούς τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Ανεξάρτητα από το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, που ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασχολείται πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να ανοίξει άμεσα και τον φάκελο με τα αγωνιστικά θέματα της επόμενης σεζόν, που όλα δείχνουν πως για να έχει τον «Τίγρη» στο τιμόνι της «Ένωσης» θα πρέπει η ομάδα να βρίσκεται στην Football League 2.

Έτσι, ο Τραιανός Δέλλας έχει ανοίξει κοινό μέτωπο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που δεν αποκλείεται μόλις βάλει στην τελική ευθεία τα πλάνα του για το γηπεδικό να τον προσεγγίσει – επισήμως – για να διευθετήσουν και τα αγωνιστικά θέματα.

Ο «Κολοσσός», σε πρώτη φάση θέλει να έχει μία γενική άποψη για το ποιοι από τους υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ είναι διατεθειμένοι να παραμείνουν στην ΑΕΚ και σε χαμηλότερη κατηγορία και εν συνεχεία να αναζητήσει τις θέσεις που θα χρειαστεί ενίσχυση.

Σε πρώτη φάση οι περισσότεροι παίκτες κρατούν στάση αναμονής (όπως τους είχε ζητήσει και στην τελευταία προπόνηση ο Δέλλας) προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης Μελισσανίδη. Παράλληλα, υπάρχει μια μερίδα παικτών που έχει κάνει σαφή την πρόθεσή της να συνεχίσει στην ομάδα όποια κι αν είναι η επόμενη μέρα (σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται ο Παυλής) ενώ είναι και οι παίκτες που έχουν ειδοποίησει ήδη τους μάνατζερ τους προκειμένου να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους (Κορδέρο, Γκερέιρο και πιθανότατα Πετρόπουλος).

Πάντως, ο Δέλλας για να μην πάει χαμένος ο χρόνος μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις από το μέτωπο του γηπέδου θέλει να έχει έτοιμους τους βασικούς άξονες που θα κινηθεί η ΑΕΚ αγωνιστικά ενόψει της νέας σεζόν.

Πηγή: Sport-fm.gr