Μπορεί ο Γιάννης Αναστασίου να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα από τον Παναθηναϊκό αλλά ο 40χρονος έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει την ομάδα της νέας περιόδου.

Ο «Ολλανδός» μαζί με τους Δημήτρη Σαραβάκο και Νίκο Νταμπίζα προσπαθούν να φτιάξουν το πλάνο με το οποίο θα πορευθούν τη καινούργια σεζόν και σε συνάντηση που είχαν με τον Γιάννη Αλαφούζο και Γιάννη Βονόρτα τους ξεκαθάρισε τι παίκτες χρειάζεται.

Ο Γιάννης Αναστασίου λοιπόν θέλει τουλάχιστον ένα στόπερ, έναν αριστερό μπακ, δύο χαφ στον άξονα (ειδικά στην περίπτωση που δεν μείνει ο Βιτόλο), δύο ακραίους χαφ κι έναν τουλάχιστον φορ (αν μείνει ο Φιγκερόα).

Αυτό σημαίνει 7 μεταγραφές!

Εκεί όμως που έδωσε βάση ο Αναστασίου είναι στην θέση του «κόφτη» αφού όπως είπε θέλει έναν παίκτη εκεί που να έχει τρεξίματα, αντοχές και την ικανότητα να μεταβιβάζει γρήγορα και σωστά την μπάλα από την άμυνα στα χαφ και την επίθεση. Ο 40χρονος τεχνικός αναχώρησε για Ολλανδία εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι και το ματς-μπαράζ με την Ξάνθη και θα κάνει επαφές με διάφορους μάνατζερ και θα εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Πηγή: sport-fm.gr