Με δύο γκολ του «τίγρη» Σβαϊνστάιγκερ (56’, 89’), η περυσινή φιναλίστ, Μπάγερν Μονάχου, επικράτησε 2-1 στην έδρα της Βασιλείας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ορεξάτη η Ρόμα, επικράτησε εκτός έδρας 2-1 της Κλουζ για τον πέμπτο όμιλο.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
Μπάγερν 6   
Ρόμα 3   
Κλουζ 3   
Βασιλεία 0

 

3η αγωνιστική   
19 Οκτωβρίου   

Ρόμα – Βασιλεία   
Μπάγερν – Κλουζ   

Στ’ όμιλος

Μετά από δύο σερί «στραβοπατήματα» στην Αγγλία, η Τσέλσι επέστρεψε στις επιτυχίες, αφού νίκησε την Μαρσέιγ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», πιο δύσκολα όμως από ότι δείχνει το τελικό 2-0.

Ο Τέρι (7’) με προβολή και ο Ανελκά (28’) με εκτέλεση πέναλτι πέτυχαν τα τέρματα των «μπλε», που συγκατοικούν με την Σπαρτάκ Μόσχας στην κορυφή του ΣΤ’ ομίλου με έξι βαθμούς. Οι Μοσχοβίτες, επέβαλαν την ανωτερότητά τους κόντρα στην Ζίλινα, επικρατώντας 3-0 στο «Λουζνίκι».

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σπαρτάκ Μόσχας 6

Τσέλσι 3

Σπαρτάκ Μόσχας 6

Μαρσέιγ 0
Ζίλινα  0


Επόμενη αγωνιστική (19/10):

Σπαρτάκ Μόσχας-Τσέλσι
Μαρσέιγ-Ζίλινα

Ζ΄ όμιλος

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι του Ζ’ ομίλου για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League. Άγιαξ και Μίλαν έμειναν στο 1-1, σε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και αρκετές φάσεις- κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ελ Χαμνταουί άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ιμπραϊμοβιτς να ισοφαρίζει, πετυχαίνοντας γκολ κόντρα στην παλιά του ομάδα και παράλληλα το τρίτο του στη διοργάνωση. Νίκη 1-0 στο τέλος για τη Ρεάλ στη Γαλλία.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ      

Ρεάλ Μαδρίτης  6   
Μίλαν  4   
Άγιαξ  1   
Οσέρ   0

Επόμενη αγωνιστική (19/10)

Άγιαξ-Οσέρ
Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν

Η’ όμιλος

Πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το αποτέλεσμα, η Άρσεναλ επικράτησε 3-1 της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, αφού… χρειάστηκε, όμως, να μείνει από το 56′ με παίκτη παραπάνω, λόγω αποβολής του Γιοβάνοβιτς.

Τρία(!) πέναλτι είχε το ματς, από τα οποία τα δύο χαμένα.

Δύο στα δύο για τους «κανονιέρηδες», που έφτασαν στους έξι βαθμούς και συγκατοικούν στην κορυφή του τελευταίου ομίλου του Champions League με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, που πέρασε σαν… σίφουνας (3-0) από την Μπράγκα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ       
Άρσεναλ  6   
Σαχτάρ Ντόνετσκ 6   
Παρτιζάν Β. 0   
Μπράγκα 0

3η αγωνιστική
19 Οκτωβρίου

Μπράγκα – Παρτιζάν
Αρσεναλ – Σαχτάρ Ντόνετσκ