Τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Γένοβα το προπερασμένο Σαββατοκύριακο ανάγκασαν την ιταλική Λίγκα να προχωρήσει σε αναβολή της αναμέτρησης της Σαμπντόρια με την Ίντερ για την 29η αγωνιστική. Ο αγώνας αυτός διεξήχθη την Τετάρτη, με την ομάδα του Μιλάνου να επικρατεί με 2-0, χάρη σε δύο γκολ του Ροντρίγκο Παλάσιο. Ένα αποτέλεσμα που ικανοποίησε τον προπονητή των «νερατζούρι», Αντρέα Στραματσόνι, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό «Sky».

«Παίζαμε με μια ομάδα που στην έδρα της δυσκόλεψε τους πάντες. Ήταν σημαντικό, λοιπόν, να παίξουμε καλά και σωστά, ώστε να καταφέρουμε να επικρατήσουμε. Είμαι χαρούμενος γιατί, μετά τις καλές εμφανίσεις που κάναμε με την Τότεναμ και τη Γιουβέντους, όπου μας έλειψε το αποτέλεσμα, καταφέραμε να συνδυάσουμε μια καλή εμφάνιση με τη νίκη. Θα έλεγα πως με την απόδοσή μας κόντρα στη Σαμπντόρια δείχνουμε πως βρίσκουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, κάτι που δεν είχαμε κάνει από τα Χριστούγεννα», τόνισε ο Στραματσόνι.

Αναφερόμενος στον σκόρερ της ομάδας του, Ροντρίγκο Παλάσιο, ο νεαρός τεχνικός της Ίντερ είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Ο Ροντρίγκο κάνει μια καταπληκτική χρονιά. Από την αρχή ήξερα πως θα μπορέσει να ηγηθεί της επίθεσής μας, αλλά αυτός έχει κατορθώσει να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ειδικά από τη στιγμή που είναι αναγκασμένος να παίζει μόνος του στην επίθεση, κάτι που δεν του αρέσει πολύ, αφού προτιμά να έχει κάποιον δίπλα του. Ο Παλάσιο κάνει τη δουλειά, όχι μόνο τη δική του, αλλά και όσων απουσιάζουν λόγω τραυματισμών. Του αξίζουν πολλά μπράβο», σημείωσε με έμφαση ο Στραματσόνι.

Όταν ρωτήθηκε για τους στόχους της Ίντερ, ο Στραματσόνι ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του. «Στο μυαλό μας είναι ο επόμενος αγώνας με την Αταλάντα. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για το ματς αυτό. Κοιτάμε κάθε αγώνα χωριστά και στο τέλος θα δούμε αυτό που πετύχαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sport-fm.gr